Τηλέφωνο: 210 6451188 Service: 210 6426386
Ακολουθήστε μας:

Καινούρια οχήματα

FORD MAX FAMILY

Η νέα οικογένεια Ford Max υιοθετεί πιο αεροδυναμική σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες, φιλικό προς το χρήστη εσωτερικό και νέα γκάμα κινητήρων που υπόσχονται υψηλότερα επίπεδα άνεσης και οδηγικής ποιότητας.

Για εσάς που χρειάζεστε χώρους και πρακτικότητα σε ένα "λογικών διαστάσεων" όχημα σχεδιάστηκε το νέο B-MAX, για τους οικογενειαρχες που δεν συμβιβαζονται με τα "κλασικά οικογενειακά" οχήματα προσφέρεται το νέο C-MAX & Grand C-MAX και για εσάς που τα θέλετε όλα, το νέο S-MAX θα σας καταπλήξει.ΑΠΟ €13.595,00

Το νέο Ford B-Max αντιπροσωπευει το όραμα της εταιρίας για ένα premium μικρο πολυχρηστικό (MAV), συνδυάζοντας μοναδική σχεδίαση, απαράμιλλη οικονομία και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες μικρού αυτοκίνητου στην Ευρώπη. 

Το Ford Easy Access Door System αποτελείται απο συμβατικές εμπρός πόρτες με μεντεσέ και συρόμενες πίσω πόρτες, για άνοιγμα πλάτους 1,5 m που υπόσχεται νέα επίπεδα άνεσης, πρόσβασης και ευελιξίας, παρέχοντας επιπρόσθετα πλεονεκτηματα σε συνωστισμενους δρόμους ή σε στενούς χώρους στάθμευσης.

Τα ευέλικτα, διαιρούμενα 60/40 πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως με μία απλή κίνηση. Το αναδιπλωμένο κάθισμα του συνοδηγού δημιουργεί μία μεγάλη, επίπεδη επιφάνεια από μπροστά μέχρι πίσω, κατάλληλη για μεγάλα φορτία μήκους μέχρι 2,34 m.

Οι μηχανικοί της Ford δημιούργησαν καινοτόμες λύσεις για να διασφαλίσουν ότι το B-Max προσφέρει επίπεδα προστασίας στις συγκρούσεις εφάμιλλα των  οχημάτων συμβατικής δομής. Το συγκρότημα των εμπρός και πίσω θυρών έχει ενισχυθεί με ατσάλι βορίου υπερυψηλής αντοχής σε βασικές φέρουσες δομές έτσι ώστε τα πλαίσια των θυρών να συνεργάζονται στην απορρόφηση ενέργειας σε πλευρικές συγκρούσεις. Ατσάλια υψηλής και υπερυψηλής αντοχής αποτελούν το 58% της δομής του αμαξώματος και των θυρών επιτυγχάνοντας αντοχή και ακαμψία χωρίς την προσθήκη περιττού βάρους.

Διατίθεται με τον πολυβραβευμενο βενζινοκινητηρα EcoBoost 1.0L σε εκδόσεις 100 και 125 ίππων, καθώς και στον πετρελαιοκινητηρα 1,5L TDCi 95 ίππων που προσφέρουν εξαιρετική κατανάλωση σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές ρύπων.


ΑΠΟ €16.985,00

Κομψότερα και πιο στυλάτα τα νέα C-MAX & Grand C-MAX προσφέρουν βελτιωμένη άνεση και λειτουργική ποιότητα για οικογένειες με απαιτήσεις.

 Εφοδιάζονται με προηγμένες τεχνολογίες όπως το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC2 με φωνητικές εντολές, πορτ μπαγκαζ που ανοίγει και κλείνει αυτόματα κουνώντας απλα το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα καθώς και τεχνολογίες αποφυγής ατυχημάτων.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του πενταθέσιου C-MAX ή του επταθέσιου Grand C-MAX, που περιλαμβάνει καινοτόμες συρόμενες πίσω πόρτες και σχεδίαση καθισμάτων με δυνατότητα " ελεύθερης διέλευσης" για μεγαλύτερη άνεση, ευρυχωρία, ευελιξία.

Η οικογένεια C-MAX έχει ανανεωθεί αισθητικά σύμφωνα με την παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα One Ford με το εμπρός τμήμα να γίνεται ισχυρότερο και πιο αεροδυναμικό, φιλοξενώντας τη χαρακτηριστική ανάστροφη τραπεζοειδή μάσκα. Ανάγλυφοι εμπρός προβολείς και πιο ορθογώνιοι, επιμηκυμένοι προβολείς ομίχλης τονίζουν το τολμηρότερο εμπρός τμήμα των δύο μοντέλων.

Το εσωτερικό των νέων C-MAX και Grand C-MAX περιλαμβάνει σχεδιαστικές βελτιώσεις σύμφωνα με υποδείξεις των πελατών που έχουν ήδη υιοθετηθεί στο νέο Focus. Η διάταξη είναι πιο φιλική προς το χρήστη με λιγότερα χειριστήρια, απλούστερες λειτουργίες και πιο ευδιάκριτα και αναγνωρίσιμα μπουτόν.

Με ένα ρυθμιζόμενο σύστημα που επιτρέπει διαφορετικές διατάξεις των πίσω  καθισμάτων δίνεται η δυνατότητα αναδίπλωσης σε οριζόντια ή σε όρθια θέση, και ακόμη και  πλήρης  αφαίρεσης τους,  στο C-MAX. Το επταθέσιο Grand C-MAX σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα, το κεντρικό κάθισμα στη δεύτερη σειρά να αναδιπλωνεται και να αποσύρεται, δημιουργοντας έναν διάδρομο πρόσβασης στην τρίτη σειρά, σε μια άνετη διάταξη καθισμάτων 2+2+2.

Στην πλούσια γκάμα κινητήρων που προσφέρονται, όλοι προδιαγραφών Euro6, είναι βέβαιο πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Βενζινοκινητηρες EcoBoost 1,0L και 1,5L με ιπποδυνάμεις που φτάνουν τους 150 ίππους  και πετρελαιοκινητηρες 1,5L, τόσο σε απλή όσο και σε έκδοση Econetic, περιλαμβανονται στις επιλογές. 

ΑΠΟ €28.040,00

Το πρωτοποριακό πολυμορφικο επαναπροσδιοριζεται στιλιστικά, διαθέτει νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση χωρίς θυσίες στην ευρυχωρία, την ευελιξία και την απόδοση καύσιμου.

Το ευφυές σχήμα του S-MAX με τη χαρακτηριστική γραμμή των παραθύρων και την εμπρός κολόνα να έχει μετακινηθεί ελαφρώς προς τα πίσω, δίνει την αίσθηση ότι κινείται ακόμη και όταν είναι σταματημένο.

Το αεροδυναμικό και σπορ εξωτερικό πλαισιώνει ένα δυναμικό και άνετο, για επτά άτομα, εσωτερικό προσφέροντας 32 συνδυασμούς καθισμάτων και χώρου φόρτωσης. Εξαιρετικό είναι το ότι μπορείς να αναδιπλώσεις τη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων ηλεκτρικά, πατώντας απλά ένα κουμπί με δυνατότητα δημιουργίας αποθηκευτικου χώρου μέχρι και 2.200 λτ.

Μαλακά υλικά και διακοσμητικές ραφές χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του. Τα υλικά είναι ανθεκτικά στη φθορά που προκαλείται από τη σκληρή χρήση, μέσω επιστρώσεων που δεν επιτρέπουν τη δημιουργία λεκέδων.

Το νέο S-MAX χρησιμοποιεί κάμερα, ραντάρ και υπερηχητικές συσκευές για την υποστήριξη 16 και πλέον προηγμένων τεχνολογιών που βοηθούν στην οδήγηση, κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και προειδοποιουν τον οδηγό για επικείμενο κίνδυνο σύγκρουσης.

Ανώτερες επιδόσεις και υψηλή οικονομία καυσίμου προσφέρουν οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε στο νέο S-MAX. Πιο συγκεκριμένα: βενζινοκινητηρες EcoBoost 1.5L με απόδοση 160 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και 2,0L 240 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στους κινητήρες πετρελαίου έχουμε 2,0 TDCi με ισχύ 150 και 180 ίππους και δυνατότητα επιλογής κίνησης στους 4 τροχούς, καθώς και τον κινητήρα 210 ίππων με αυτοματοποιημένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων (PowerSwift).

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ
 • Οδός: Βριλησσού 56 (Περιφ. Πολυγώνου)
  Αθήνα
  τ.κ.: 11476
 • Τηλέφωνα: 210 6463537, 210 6467177, 210 6426386, 210 6465159
 • Fax: 210 6447955
 • Email: aftersales@afoiliapi.gr
ΕΚΘΕΣΗ FORD
 • Οδός: Κ. Τσαλδάρη 61-63 (Περιφ. Πολυγώνου)
  Αθήνα
  τ.κ.: 11363
 • Τηλέφωνα: 210 6451188, 210 6455994
 • Fax: 210 6456360
 • Email: fordliap@otenet.gr
ΕΚΘΕΣΗ DAIHATSU - PIAGGIO
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ
 • Οδός: Κ. Τσαλδάρη 82 (Περιφ. Πολυγώνου)
  Αθήνα
  τ.κ.: 11476
 • Τηλέφωνα: 210 6456476, 2106456477
 • Fax: 210 6456476
 • Email: used.cars@afoiliapi.gr
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ